Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda radar Ungaria

Buna ziua..
Societate comerciala,amenda radar Ungaria primita prin posta.
Daca nu o achit,ce se intampla?
Poate stiti cazuri reale
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:52, 22 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu platesti amenda politia din ungaria va solicita autoritatilor romane recuperarea amenzii.
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu chiar, statul maghiar a făcut contract cu o societate de recuperări. Dacă nu plătești, până la urmă te va executa acea societate.

Cornel Vasile a scris:

Daca nu platesti amenda politia din ungaria va solicita autoritatilor romane recuperarea amenzii.

Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Iulie 2023
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde achit o amenda primita in ungaria Imparatul Imparatul Am luat o amenda din Ungaria, am primit acasa procesul verbal in limba maghiara. Unde o platesc? Daca nu o platesc ce se poate intampla, ce pot pati? (vezi toată discuția)
Amenda penala neplatita=inchisoare? giulya_04 giulya_04 Buna ziua! Am urmatorul caz pentru care rog cateva opinii specializate: o persoana a primit o amenda pentru trafic de tigari la vama cu Ungaria in luna ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am primit o notificare de plata de la uai inkasso ... Zero1 Zero1 Bună ziua! Am primit o notificare de plata de la UAI inkasso s.r.l.cu motivul ca o mașină înmatriculată pe numele meu ar fi circulat în Ungaria fără ... (vezi toată discuția)