avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obligatoriu punct de lucru pentru plata accize cafea ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obligatoriu punct de lucru pentru plata accize cafea ?

Buna ziua,
In legatura cu plata accizelor pentru cafea ,ma intereseaza daca un operator economic ,cu sediul in Bucuresti, trebuie sa isi deschida un punct de lucru in Cluj ( contract de inchiriere ....etc ) pentru plata accizelor respective ,in conditiile in care incheie un contract de prestari servicii cu un tert ( din Cluj ) pentru transport extern ,depozitare si gestiune in Cluj si distibutie cafea pe teritoriul Romaniei.
Accizele nu se pot plati in Bucuresti ( la sediu ) ?
Sau la Cluj doar in baza contractului de prestari servicii ,fara a mai fi necesara deschiderea unui punct de lucru ,serviciul fiind unul externalizat ?
Puteti ,va rog, sa ma indrumati catre o lege care reglementeaza aceasta problema ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 11:24, 28 Ianuarie 2010
Depoziteaza marfa la Cluj? Daca da, trebuie deschis punct de lucru si plata accizelor se va face la Cluj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accize cafea ginnyy ginnyy Imi puteti confirma, va rog, ca acciza pe cafea este datorata doar de primul importator sau de producator. In cazul meu, daca cumpa cafea pt revanzare de la ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru gecomi gecomi Unde gasesc definitia punctului de lucru? Daca inchiriez un spatiu frigorific (frigider), acesta este considerat punct de lucru? Contractele mele nu se ... (vezi toată discuția)
Firma doar cu sediu social fara punct de lucru? DAYANA_Only DAYANA_Only Daca X s.r.l. desfasoara : - caen 4690 - Comert cu ridicata nespecializat - caen 4618 - Intermedieri in comertul specializat in vanzarea produselor cu ... (vezi toată discuția)