avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am si eu o nelamurire ...Autodiscriminarea, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am si eu o nelamurire ...Autodiscriminarea, pe proprietatea ...

Buna ziua! Am si eu o nelamurire ...Autodiscriminarea, pe proprietatea personala(in casa mea,in curtea mea) poate fi interpretata de o terța persoana care aude asta, in afara proprietatii, ca pe o insulta sau discriminare proprie? De exemplu, daca eu spun "sunt blonda" sau cant o parodie "sunt țigan si trag la fiare", persoanele care aud aceste expresii se pot simti discriminate si depune plangere pentru aceasta? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: hotumattua , utilizator 18:02, 6 Septembrie 2023
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
În niciun caz nu poate fi considerată discriminare.
Multumesc mult, am primit amenda de 4000 de lei pentru discriminare, deoarece vecina care trecea prin fata casei mele m-ar fi auzit cantand in curte"sunt oltean de mehedinti, fac ceva si strang din dinti",desi am declarat ca nu am facut asta si chiar nu am facut.

Dorin Voicilas a scris:

În niciun caz nu poate fi considerată discriminare.

contestati
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, voi contesta, insa doream sa aud si alta parere, Pentru ca eu am suferit un șoc. Multumesc mult!

gi-jane2 a scris:

contestati

e socant. da.
poate ati zis vazand-o pe vecina trecand si atunci e diferit fata de
desi am declarat ca nu am facut asta si chiar nu am facut.

vecina a reclamat si v-a venit amenda sau cum?
unde ati declarat?

Alte discuții în legătură

Calitate procesuala VONPAUL006 VONPAUL006 Am fost martor la o actiune pentru contestarea unei amenzi date de primarie unui vecin ce a costruit o magazie incalcind hotarul si ... (vezi toată discuția)
Doresc contestație la proces verbal - scandal si amenințare. ... garetbora garetbora Doresc contestație la proces verbal - scandal si amenințare. Un vecin de scara a sunat la poliție sa reclame ca ii ameninț si ca fac scandal. Nu am făcut ... (vezi toată discuția)
Probleme politia comunitara doublex doublex Sa va povestesc pe scurt ce mi s-a intamplat pe o strada din municipiul Botosani. Aceasta strada este cu sens unic. Din directia opusa (contrasens) s-a ... (vezi toată discuția)