avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am si eu o nelamurire ...Autodiscriminarea, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am si eu o nelamurire ...Autodiscriminarea, pe proprietatea ...

Buna ziua! Am si eu o nelamurire ...Autodiscriminarea, pe proprietatea personala(in casa mea,in curtea mea) poate fi interpretata de o terța persoana care aude asta, in afara proprietatii, ca pe o insulta sau discriminare proprie? De exemplu, daca eu spun "sunt blonda" sau cant o parodie "sunt țigan si trag la fiare", persoanele care aud aceste expresii se pot simti discriminate si depune plangere pentru aceasta? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: hotumattua , utilizator 18:02, 6 Septembrie 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dar nu vă trebuia obligatoriu avocat pentru a depune contestație.
Cine v-a mințit că aveți nevoie obligatorie de avocat`?!

Constat cu regret o altă dezinformare asupra dumneavoastră.
Orice proces civil se poate judecă cu succes și fără a avea avocat angajat.

Dar 4000 (4 mii) lei ați avut să plătiți amenda ABUZIVĂ`? Deci NU 4 sute, ci 4 mii`!
Ultima modificare: Luni, 4 Septembrie 2023
Dapix, utilizator
Asa este, avea resurse, cea ce îi lipsea însă era determinarea Şi ciobănaşul mioritic avea, printre altele, "câini mai bărbați" dar, în loc să-i asmută pe ticăloși, preferă să cedeze. Și mai avea și "oi mai multe/ mândre și cornute "... Tot degeaba.

Dapix a scris:

Dar nu vă trebuia obligatoriu avocat pentru a depune contestație.
Cine v-a mințit că aveți nevoie obligatorie de avocat`?!

Constat cu regret o altă dezinformare asupra dumneavoastră.
Orice proces civil se poate judecă cu succes și fără a avea avocat angajat.

Dar 4000 (4 mii) lei ați avut să plătiți amenda ABUZIVĂ`? Deci NU 4 sute, ci 4 mii`!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc contestație la proces verbal - scandal si amenințare. ... garetbora garetbora Doresc contestație la proces verbal - scandal si amenințare. Un vecin de scara a sunat la poliție sa reclame ca ii ameninț si ca fac scandal. Nu am făcut ... (vezi toată discuția)
Calitate procesuala VONPAUL006 VONPAUL006 Am fost martor la o actiune pentru contestarea unei amenzi date de primarie unui vecin ce a costruit o magazie incalcind hotarul si ... (vezi toată discuția)
Probleme politia comunitara doublex doublex Sa va povestesc pe scurt ce mi s-a intamplat pe o strada din municipiul Botosani. Aceasta strada este cu sens unic. Din directia opusa (contrasens) s-a ... (vezi toată discuția)