Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am urmatoarea situatie: socrul meu a incasat indemnizatia pentru ...

Am urmatoarea situatie: socrul meu a incasat indemnizatia pentru insotitor din 2 parti, de la Casa de Pensii si de la Dgaspc timp de un an si ceva. Am anuntat acest lucru ulterior si s-a sistat de la Casa de Pensii. Pentru perioada in care s-au suprapus trebuie restituita suma. Intrebarea mea e: pe ce suma pot pune poprire? De la Dgaspc au spus ca ei pot opri toata indemnizatia de insotitor sa isi recupereze banii si ca el poate trai cu pensia si indemnizatia de handicap.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu o problema: in urma unui diagnostic ... Maricica124 Maricica124 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o problema: in urma unui diagnostic foarte grav mi-a fost aprobata indemnizatia de handicap grav cu insotitor eu depunand ... (vezi toată discuția)
Limitele urmaririi veniturilor banesti cretu49 cretu49 Un pensionar are 450 lei pensie lunara De cateva luni are poprire pe 1/3 din pensie pentru o datorie la banca. Pentru cheltuieli de judecata a mai venit o ... (vezi toată discuția)
Poprire indemnizatie persoana cu handicap Lucian_bz Lucian_bz Buna ziua tuturor. Am urmatoarea situatie: Tatal meu a facut un credit pe care nu l-a mai platit dupa o perioada. De curand, executorul judecatoresc a ... (vezi toată discuția)