avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amendă contravenție Bună ziua ! O chestiune am de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amendă contravenție Bună ziua ! O chestiune am de consemnat. Zilele trecute, pe ...

Bună ziua !
O chestiune am de consemnat.
Zilele trecute, pe numele soției primim un proces verbal și o hotărâre aprobată, avizată și elaborată de niște personaje din Poliția Locală Brașov, prin care se aduce la cunoștință că trebuie achitată o amendă.
Cu greu am reușit să descifrăm ce spune procesul verbal...
Deci, pv. este redactat pe data de 23.06.2023, în care se spune că pe aceeași dată, mașina soției mele ar fi fost oprită/staționată pe o anumită stradă, la mai puțin de 25 de metri de trecerea de pietoni.
Să nu vă gândiți că amenda a fost stabilită pentru această contravenție.
Nu știu pe ce criterii a fost angajat acest individ, dar gafa comisă e de noaptea minții...
Amenda e pentru faptul că în luna mai (!!!) nu ne-am prezentat cu documentele necesare de identificare pentru o contravenție care avea să fie comisă în luna următoare...!
Menționez că nu au fost îndeplinite condițiile prevăzute de lege privind înștiințarea persoanei în cauză: primire cu confirmare de primire, înmânare personală, afișare la domiciliu în prezența și cu semnătura unui martor...
Deci, nenea polițistul a fost rănit în orgoliu că nu am mers să stăm în genunchi în fața lui, să ne cerem scuze și eventual să dăm și ceva șpagă... Chiar dacă nu a întreprins nimic în acest sens.
O să contestăm amenda și procesul verbal (care este o caricatură) și o să chemăm în instanță pe toți cei implicați...
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:39, 6 August 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Concret ,care este intrebarea dv pentru care ati inteles sa deschideti topic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis auto pentru 30 de zile + amenda pentru parcare neregulamentara, zile politistul K-tlyn K-tlyn Buna seara, In data de 25.02.2016, in jurul orei 13.50 ma deplasam cu autoturismul marca VW Golf, cu numarul de inmatriculare ... (vezi toată discuția)
Problema ridicare masin anybodi anybodi Buna ziua.Am si eu o mica problema. Astazi mi-a fost ridicata masina pentru ca am parcat la mai putin 25 metri de trecerea de pietoni (in zona nu era nici un ... (vezi toată discuția)
Model contestatie pentru permis luat. AlexandruMariusM AlexandruMariusM Buna ziua, Atasez mai jos un cum am conceput eu un model de contestatie pentru ca mi-au luat permisul intr-un mod abuziv, consider eu. Am rugamintea sa imi ... (vezi toată discuția)