avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, Am o problema de 3 ani cu o vecina care a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, Am o problema de 3 ani cu o vecina care a făcut ...

Buna seara,
Am o problema de 3 ani cu o vecina care a făcut o hazna in fața casei ei doar că problema care mă deranjează este că această hazna se afla la 11 metrii față de fântână mea și este și pe aceeași linie.
Am vorbit cu ea sa o mute însă nu vrea pentru că nu vrea sa de-a alți bani...cei de la primărie nu vor să facă nimic...eu de atunci numai folosesc apa din fântână pentru că îmi este frica.
Cui mă pot adresa? instituției de sănătate publică sau protectia mediului?
Nu vreau sa ajung sa o dau in judecata pentru că nu vreau sa cheltuii bani pentru o proasta
Și care ar fi distanta legală dintre o hazna și o fântână ?
Va mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 8 August 2023
razvan22, utilizator
Distanta minima e de 10 m, deci nu distanta e problema, ci daca a construit fara sa respecte regulile, nu are autorizatie si avizele necesare.
Puteti face reclamatii scrise la primarie, dsp, mediu, apele române, disciplina in constructii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, de 2 ani am cumparat o casa la tara, am facut fantana ... ioana zamfirescu ioana zamfirescu Buna ziua, de 2 ani am cumparat o casa la tara, am facut fantana in gradina. De cateva zile apa a inceput sa miroase a canalizare, atunci ne am dat seama ca ... (vezi toată discuția)
Fosa, fântână, padoc limite de proprietate keops_mic keops_mic Buna ziua, Tatăl meu are un teren de 500 m2 fără nici o utilitate și doreste sa își facă: - o fântână pt asa uda copacii - o fosa septica pt ca ... (vezi toată discuția)
Gratar amplasat foarte aproape de gardul meu DanielUnic DanielUnic Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea problema: Un vecin, gard in gard cu mine, are construit un gratar foarte mare de tip barbeque langa/aproape lipit de ... (vezi toată discuția)