Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacă iubita mea a făcut 18 ani acum 4 luni și tot nu o lasă ...

Dacă iubita mea a făcut 18 ani acum 4 luni și tot nu o lasă de la centru să iasă ce poate face? Poate pleca pe propria răspundere fără sa se întâmple ceva? Nu are buletinul la ea și niciun act..
Cel mai recent răspuns: Darian1926 , utilizator 17:19, 28 Septembrie 2023
Si daca iese de acolo unde se duce? Are de munca, invata, care e statutul ei?
A terminat școala, și vrem sa mergem în străinătate sa ne strângem niște bani. Și eu am fost tot în centru și am ieșit la 17 ani!..

gi-jane2 a scris:

Si daca iese de acolo unde se duce? Are de munca, invata, care e statutul ei?

Cum va merge in strainatate daca nu are acte?Pentru a trece granita ii trebuie actul de identitate.Si aici in tara ii trebuie actul de identitate daca doreste sa se angajeze.Sa isi recupereze actele si apoi vedeti ce faceti mai departe.
Are acte, are buletin, certificat de naștere etc! A facut 18 ani de 6 luni! A cerut sa se angajeze si asa mai departe. Si inca o intrebare.. De ce nu poate iesi fata afară in oras? Am fost si eu la casa de copii și eu mereu ieșeam in oraș, doar ma treceam într-un caiet si scriam ora la care plecam si ora la care ma întorc. Pe ea nu o lasa deloc in oras, de abea o lasa până la magazin..

Alexandrarares a scris:

Cum va merge in strainatate daca nu are acte?Pentru a trece granita ii trebuie actul de identitate.Si aici in tara ii trebuie actul de identitate daca doreste sa se angajeze.Sa isi recupereze actele si apoi vedeti ce faceti mai departe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama si fiica - schimbare nume minor si mutare din tara FanSat FanSat Buna ziua,sunt o mama cu o fiica dintr-o casnicie anterioara,casnicie care a fost anulata printr-o decizie definitiva de divort iar in urma divortului fata ... (vezi toată discuția)
Am 17 ani, sunt cu familia în străinătate în chirie și vreau ... Benjamin17N Benjamin17N Am 17 ani, sunt cu familia în străinătate în chirie și vreau să îmi fac buletinul la 18 ani, și să rămân în țară stând la iubita mea. Și aș ... (vezi toată discuția)
Bună seara.am 17 ani si 4 luni si vreau sa plec de acasa! aș avea o întrebare,daca se ... andreea.eu.05 andreea.eu.05 Bună seara.Am 17 ani si 4 luni! Aș avea o întrebare,daca se poate. Eu sunt luată in plasament de catre bunica maternă, insa nu avem o relatie deloc ... (vezi toată discuția)