avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna dimineața. Eu sunt în partaj cu fosta soție ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna dimineața. Eu sunt în partaj cu fosta soție și am rămas ...

Buna dimineața. Eu sunt an partaj cu fosta soție și am rămas an casa cu fiul meu de 27 de ani . Nu mă înțeleg cu ei sunt agresat sunt amenințat ..Sa mutat și o fată la noi cu copil cu tot . Antrbare cum ai pot da afara pe amândoi unde mă pot adresa că ia nu are nici un drept . Mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va puteti adresa instantei sa cereti evacuarea lor
procedura e rapida ca nu stau in baza unui titlu, Contactati un avocat ca nu o sa va descurcati sa concepeti cererea.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți cere emiterea un ordin de protectie prin care sa cereți și evacuarea pt o perioada determinata..Cat timp nu realizați partajul e discutabil dacă puteți solicita evacuarea în ipoteza in care celalalt coproprietar le permite sa locuiască.Discutati cu un av pt a analiza situația exacta..
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 August 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. ... ulmeni1 ulmeni1 Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. Divorteaza. Cum pot sa scot din spatiu fosta sotie care are si ea un apartament in propietatea ... (vezi toată discuția)
Procedura prin care se imparte o casa pe timpul partajului szenikop szenikop M-am mutat în chirie cu copilul meu minor după pronunţarea divorţului, fostul soţ stă în casa care este obiectul partajului. Fostul soţ pe baza ... (vezi toată discuția)
Fiul meu ma impiedica sa imi folosesc apartamentul wazz wazz Buna ziua Fiul meu student, major, a inlocuit butucul de la usa de intrare in locuinta mea proprietate personala si a schimbat broastele de la dormitoarele ... (vezi toată discuția)