avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Acordul cu privire la cumularea vechimii in munca ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Acordul cu privire la cumularea vechimii in munca dintre Romania ...

Acordul cu privire la cumularea vechimii in munca dintre Romania si SUA , eu primesc Pensia din SUA direct in BT aici in Romania , am vechime de 10 ani lucrati in Romania pana in 1990 , pot cumula anii de vecime din Romania si SUA pentru a obtine o pensie si in Romania , am varsta de 66 ani , mltumesc .
Cel mai recent răspuns: dannymoga , utilizator 09:46, 28 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da, se pot cumula perioadele lucrate în fiecare dintre cele două țări, atunci când se dorește ieșirea la pensie
Ultima modificare: Luni, 28 August 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Eu am iesit la pensie la 62 ani in SUA si primesc banii in Banca Transilvania , intrebarea mea este daca pot sa depun dosar pentru pensia din Romania cu numai 10 ani lucrati in Romania , multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumularea anilor de vechime din romania si statele unite... dannymoga dannymoga Buna ziua ! Romania si Statele Unite au semnat un Acord privitor la cumulrea anilor de vechime lucrati de un cetatean Romano-American in vederea dosarului de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , conform acordului romania-usa cu privire la cumularea ... dannymoga dannymoga Buna ziua , conform Acordului Romania-USA cu privire la cumularea vechimii in munca pentru Pensii , daca eu primesc beneficii Social Security in prezent ( am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , daca primesc social security benefits din sua in ... dannymoga dannymoga Buna ziua , daca primesc Social Security benefits din SUA in acest moment si am lucrat numai 10 ani in Romania cu carte de munca , pot primi o pensie minima si ... (vezi toată discuția)