avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă s-a trecut în cartea de muncă un fals, adică ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă s-a trecut în cartea de muncă un fals, adică respectiva ...

Dacă s-a trecut în cartea de muncă un fals, adică respectiva persoana nu a lucrat niciodată la IMUM Medgidia și când să se desființeze fabrica le-a fost trecute ani de muncă, cum pot să reclam și unde!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:01, 5 Septembrie 2023
La ITM
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si ce sa faca ITM-ul? Faslurile se reclama la Politie sau PARCHET .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

State de plata nesemnate de angajat, caz penal? laculcunuferi laculcunuferi Tocmai am plecat de la un loc de munca unde am lucrat o buna perioada de timp. Cat timp am lucrat la aceasta firma, nu am vazut niciun stat de plata, nu am ... (vezi toată discuția)
Patronul de acum 3 ani mi-a facut denunt mincinos la politie, ca am plecat cu laptop si telefon de serviciu (pe care nu le-am avut niciodata in gestiune) maintrebazi maintrebazi Buna ziua, Poate cineva sa imi spuna daca am vreo solutie la aceasta problema? Dupa 3 ani de cand am incheiat de comun acord raporturile cu o ... (vezi toată discuția)
Operarea cartii de munca camy gaby camy gaby Am lucrat timp de un an de zile la un magazin alimentar, iar dupa un an mi-am dat demisia din cauza ca patronul magazinului se comporta foarte urat cu ... (vezi toată discuția)