Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! Am rugămintea sa-mi dati un raspuns la următoarea ...

Bună seara! Am rugămintea sa-mi dati un raspuns la următoarea problemă. Mama mea locuieste într-o locuință sociala ( primită în urma evacuarii dintr-un apartament nationalizat) , si ar vrea sa o ia in spatiu pe fiica mea( nepoata), în vârstă de 18 ani, Se poate acest lucru și dacă da, după decesul mamei mele , fiica mea preia contractul si ramane in locuinta, in continuare? Mulțumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:07, 7 Septembrie 2023
cel mai bina ati intreba proprietarul locuintei ( primaria, etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate moldoveanu_cristi moldoveanu_cristi Recent, urmare a decesului tatalui, a fost dezbatuta mostenirea, revenindu-mi o cota de aprox.30% dintr-un apartament in suprafata de 50 mp, restul ... (vezi toată discuția)
Închiriere locuință cu sediu social firma LianaM LianaM Buna dimineata, As dori sa stiu care sunt implicatiile juridice/fiscale pentru proprietari ale inchirierii unei locuinte in care a fost declarat sediul ... (vezi toată discuția)
Speta succesiune LuciaZM LuciaZM Buna seara! Se da urmatoarea speta.... Familie: tata, mama, 2 fiice adulte ( X si Y) si o nepoata, fiica lui Y. Tatal decedeaza. In urma lui ramane firma, ... (vezi toată discuția)