Buna ziua!
Recent am fost audiat ca martor in procesul de divort in care fiul meu este parat.Am raspuns la cateva intrebari din partea judecatorului si la cate 2 intrebari din partea avocatilor.
Nu am fost intrebat ,nu mi s-au cerut detalii despre mai multe motive inscrise in cele 2 intampinari ale reclamantei/paratului.
Intrebare: pot sa trimit in scris unele detalii care sa fie adaugate la depozitia mea semnata dupa audiere pe adresa de mail a Judecatoriei ,catre Presedintele de sedinta(Judecatorului) ?
Multumesc
Nu exista aceasta posibilitate, nici măcar sa dați o declarație notariala cu aceste precizari(,în ipoteza ca ați găsi un notar care sa autentifice asa ceva)Teoria spune ca martorul se audiază nemijlocit de instanta în condiții de contradictorialitate etc.Stati liniștit divorțul tot se va pronunța nu rămâne nimeni căsătorit cu forța..
Multumesc! Problema e ca reclamanta vrea culpa comuna iar fiul meu si nici eu nu suntem de acord. Oricum eu voi trimite un e-mail cu aceste detalii care nu mi s-a permis sa le spun la audiere.Nu am nimic de pierdut! Inca o data va multumesc pentru raspunsul Dvs. Numai bine !