avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O persoana incadrata in grad de handicap psihic, care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O persoana incadrata in grad de handicap psihic, care nu a fost ...

O persoanaincadrata in grad de handicap psihic, care nu a fost pusa sub interdictie, poate vinde un imobil?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:15, 18 Septembrie 2023
De ce n-ar putea`? Sigur că poate dacă este încadrat în gradul ACCESNTUAT, sau gradul MEDIU.

Nu are relevanță că boala este psihică, ci contează să aibă discernământul păstrat, de asemenea să aibă păstrată și autoîngrijirea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare-cumparare sau donatie persoana inapta psihic Roxana1919 Roxana1919 Buna ziua, Bunica mea doreste sa imi dea o parcela de pamant extravilan. Tot pamantul este pe numele bunicului meu care are probleme psihice dar nu ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vânzare cumpărare elena_1234 elena_1234 Vreau sa știu dacă se poate anula un contract de vanz cump încheiat de catre parintii mei în 2016. Au vândut singurul imobil aflat în proprietate lor în ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva skysurfer skysurfer In cazul in care celalalt parinte nu se intereseaza de copil care are 3 ani deja, celalalt parinte este incadrat in grad 2 de handicap, adica accentuat si ii ... (vezi toată discuția)