Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, poate să îmi spună cineva cât este 50% din venitul ...

Bună ziua, poate să îmi spună cineva cât este 50% din venitul minim pe țară?Se face o confuzie de venituri pentru bursa sociala, o unitate de învățământ ,clasa 6 cere 948lei/membru și clasa 7 cere 991lei/membru, o altă unitate de învățământ 898lei/membru.Chiar nu se știe exact ce valoare trebuie să aibă venitul pe membru de familie pentru bursă?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:20, 21 Septembrie 2023
50% din salariul minim net pe economie ... salariul minim net pe economie fara persoane in intretinere 1898 lei ...949 lei .

50% din salariul minim net pe economie ... salariul minim net pe economie cu 1 persoana in intretinere 1913 lei ...957 lei .

50% din salariul minim net pe economie ... salariul minim net pe economie cu 2 persoan2 in intretinere 1928 lei ...964 lei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am două fetițe, una la școală primară, una ... Lasy Lasy Buna ziua!Am două fetițe școlare.Una la școală primară,una la liceu.Am depus dosar pentru bursa socială.Celei din școală primară i s a aprobat,celei ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. bursa de ajutor social cat trebuie sa ai venitul ... bucovineanu69 bucovineanu69 Bună ziua. Bursa de ajutor social cat trebuie sa ai venitul pe mebrul de familie ca sa depui 2022 pe semestrul II. Am văzut în ordinul de minister ca 1572 ... (vezi toată discuția)
Primesc bursa sociala școlară și copiii ai căror ... Adina0286 Adina0286 Bună ziua, primesc bursa sociala școlară și copiii ai căror părinți: tatăl e șofer pe camion, mama casnică? (vezi toată discuția)