Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara. Dacă locuiesc intr-un spațiu cu alta destinație ...

Bună seara. Dacă locuiesc intr-un spațiu cu alta destinație mai exact o boxa proprietate privata de 24m² la demisolul cu geamuri și foarte luminata . Ma poate amenda politia ?
Ultima modificare: Duminică, 24 Septembrie 2023
Ionut⅔, utilizator
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 17:19, 24 Septembrie 2023
Evident ca da.
E mult pana sesizeaza niste vecini si o sa se sesizeze, mai ales ca ati dorit sa schimbati destinatia boxei si ati incercat sa trageti si apa acolo.
Daca aveti curentul la comun la boxe si nu contor individual sau macar contor cu acelasi apartament, sigur va sesiza cineva consumul si va vor reclama.
Destinatia boxei este de depozitare nu locuire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat o boxă la demisolul unui bloc. ce documente sunt obligat de lege să înmânez președintelui asociației de proprietari? cristian1208 cristian1208 Buna ziua. In urma cu cateva luni am cumparat o boxa pentru depozitare la demisolul unui bloc. Fostul proprietar, avand inca o boxa in proprietate in aceeasi ... (vezi toată discuția)
Repartizare pierderi apa bloc si lumina pe scara. legalitatea sederii unei pers fara domiciliu. ortansa1961 ortansa1961 1.Se pot repartiza diferenta de mc apa pe apartamente, dintre indexul citit la apometrul blocului si suma celor contorizati din bloc? Mentionez ca sunt 16 ... (vezi toată discuția)
Foștii proprietari ai apartamentului nu vor să golească boxa de lucruri și folosesc, pentru o ladă frigorifică lăsată acolo, curent tras din apartamentul meu. ce pot face ca să-i evacuez? ȘtefanDorin ȘtefanDorin Din luna mai m-am mutat într-un apartament... Fostii proprietari mi-au arătat ca am boxă totul frumos... Au zis ca e Curent tras din apartament... Dar ei ... (vezi toată discuția)