avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Am plecat din apartamentul luat in chirie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Am plecat din apartamentul luat in chirie datorita ...

Buna ziua,
Am plecat din apartamentul luat in chirie datorita certurilor si a lipsei de bani , locuind cu sotul si unul dintre copii ( varsta 20 de ani) in casa proprietate comuna.Decand am luat aceasta decizie au inceput sicanari si amenintari.La intrarea in casa este montata o camera de supraveghere ESTE legal sa o tin activa? atata vreme cat sunt eu acasa, ma simt urmarita....avand in vedere ca e propritate comuna si ca" isi apara proprietatea" consider ca am dreptul sa o las activa DOAR cand nu sunt la domiciliu.

Alte discuții în legătură

Monitorizare video raluca07 raluca07 Buna ziua. Ma aflu in divort. Deoarece nu am mai putut suporta comportamentul defectuos al sotului meu, am luat copilul si am plecat la parinti. Azi am ajuns ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea cu reportofonul de catre fostul sot adela_l adela_l Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: am divortat in urma cu 13 ani. Dupa o perioada de timp ne-am impacat si, de dragul copiilor, am hotarat sa convietuim ... (vezi toată discuția)
Camera video Dinte Dinte Buna seara! Am voie sa imi montez o camera de supraveghere deasupra usii mele, usa apartamentului? (mentionez ca locuiesc la bloc). Camera sa fie pe casa ... (vezi toată discuția)