avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Este normal ca executorul in urma unei popri sa imi ...
Discuție deschisă în Executare silită

Este normal ca executorul in urma unei popri sa imi retina fondul ...

Este normal ca executorul in urma unei popri sa imi retina fondul social de la CAR. Legal cred ca nu. Eu consider un furt.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:25, 27 Septembrie 2023
Executorul are permisiunea legală să rețină de la debitor tot ce poate prinde respectând limitele și prevederile legale.
Dacă aveți datorii restante la creditori, vă poate executa silit și fondul social de la CAR, că legea îi permite.

Mai nou, în urma deciziei CCR poate executa silit și indemnizația de crestere copil.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Septembrie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salarială Ramona Dinca Ramona Dinca Buna seara, Numele meu este Ramona si de curând am primit un sms de la un birou executor prin care sunt înștiințata ca actualul meu cont de la o banca ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate plata credite nevoi personale pt persoanele cu venituri mici roxanasimona roxanasimona Buna ziua, As dori sa stiu daca exista o institutie sau vreun mecanism legal prin care persoanele cu venituri foarte mici si copil minor in intretinere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua...eu am oprire pe cont ca nu am platit creditul la ... Cerasela1992 Cerasela1992 Buna ziua...eu am oprire pe cont ca nu am platit creditul la banca si acum sunt in indemnizatie crestere copil...pana acum imi oprea banca o treime din ... (vezi toată discuția)