avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Pot recupera un bun platit de mine care nu se afla in ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Pot recupera un bun platit de mine care nu se afla in posesia mea?

Buna ziua,

Acum cateva luni am mers cu un prieten sa isi cumpere un laptop si am achitat cu cardul , urmand ca el sa imi inapoieze banii.Acum el refuza sa imi mai inapoieze banii.Exista posibilitatea de a fi actionat in judecata in baza platii efectuate de mine(dovada ma gandesc ca poate fi un extras bancar/factura de la magazinul de unde am cumparat)

Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:31, 31 Ianuarie 2010
Da, se poate daca faceti legatura de cauzalitate intre fapta si prejudiciu.
Se pare ca i-ati dat banii cu titlu de imprumut.
Cred ca trebuie sa mergeti cu ce aveti la un avocat.
Trebuie sa aveti dovezi si depinde si el ce va zice in instanta.
Insa cred ca o veti descurca cu avocat angajat.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez banii dati cu imprumut? silvia_cristi silvia_cristi am imprumutat pe cineva de multi bani si acum zice ca nu are de unde sa mi dea. chitanta la mana nu am facut ca am avut incredere. toata familia lor stie cati ... (vezi toată discuția)
Imprumut pe numele pentru altcineva dalela23 dalela23 am si eu o problema destul de delicata.X-( acum aproximativ 2 ani am imprumutat din banca 47 milioana pentru mama mea, iar acum 1 an jumatate am luat un ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot recupera banii ContSters75649 ContSters75649 i am imprumutat unei prietene o suma de 600 ron , i am pus banii in contul ei de card .Am op de la banca si chitanta cu care am platit. EA NU VREA SA MI DEA ... (vezi toată discuția)