avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Autorizatie traducator
Discuție deschisă în Traduceri

Autorizatie traducator

Buna , detin o autorizatie de traducator pentru limba engleza, din cate am inteles dupa ce am fost inregistrata la tribunalul judetean de care apartin si la biroul notarilor publici, pot efectuata traduceri doar pentru urmatoarele institutii: notari publici, executori judecătoreşti şi consilieri juridici , Curtea Suprema de Justiţie, Parchetul de pe lângă Curtea Supremă de Justiţie ,Curtea de apel.

Daca mi se ofera ocazia sa traduc si pentru alte institutii private sau de stat, trebuie sa fiu Persoana Fizica Autorizata pentru a onora cererile?
Cel mai recent răspuns: Ruxandra Cerbu , Avocat 15:04, 29 Ianuarie 2010
Conform ordonantei care reglementeaza persoanele fizice autorizate, daca sinteti inregistrat ca si traducator autorizat de catre Ministerul Justitiei, nu este nevoie sa va inregistrati la Registrul Comertului ca si persoana autorizata.
Trebuie doar sa fiti inregistrati la administratia Financiara pentru a va plati impozitele aferente veniturilor realizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limite prestare servicii de traduceri - specializare ªtiinþele naturii ContSters179234 ContSters179234 Buna ziua, Va rog frumos sa ma lamuriti intr-o problema. Am un Atestat Profesional, eliberat de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii avand drept ... (vezi toată discuția)
Absolvent facultate de limbi moderne aplicate - cum obþin autorizaþia? cristina_roxana_popescu89 cristina_roxana_popescu89 Buna ziua, Eu tocmai am terminat facultatea de Limbi Moderne Aplicate, in Timisoara, iar acum imi caut un loc de munca, dar nu stiu ce ar trebui sa fac sau ... (vezi toată discuția)
Pfa cursuri, meditatii. autorizatie traducator mj. CGL CGL Buna ziua, As dori sa stiu care e calea de urmat pentru urmatoarea situatie: - am autorizatie de la Min. Justitiei ca traducator autorizat -doresc sa ... (vezi toată discuția)