avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doresc sa cumpăr un apartament, proprietarul detine ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doresc sa cumpăr un apartament, proprietarul detine un credit ...

Doresc sa cumpăr un apartament, proprietarul detine un credit ipotecar, iar ipoteca este asupra a mai multor apartamente, se poate ridica ipoteca doar pentru cel pe care doresc sa il cumpăr? Și dacă da, cum se procedează?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:41, 4 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cred că banca care are ipotecă asupra imobilului, o va ridica doar ca să cumpărați dumneavoastră apartamentul deja ipotecat. Imobiliul trebuie să fie liber de sarcini dacă nu vreți să riscați.

Puteți întreba și BANCA ca să vă lamuriți.
Aveți dreptul legal să-l cumparați, dar cu tot cu ipotecă, adică cu riscuri dacă banca nu ridică ipoteca, și legal nu poate fi obligată să o ridice.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Octombrie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de ipoteca luiza1918 luiza1918 am cumparat un apartament cu credit ipotecar. as vrea sa stiu daca pot schimba ipoteca pe apartamentul nou cu ipoteca pe un alt apartament care este in ... (vezi toată discuția)
Cesionare ipoteca !!! tootsy88 tootsy88 Buna ziua. Am un credit ipotecar pe un apartament in care nu locuiesc, cumparat in urma cu un an. In decursul urmatoarei saptamani este posibil sa cesionez ... (vezi toată discuția)
Achizitionare imobil ipotecat, proprietarul are datorii mari liviu2711 liviu2711 Salutare! Imi cer scuze daca intreb ceva despre care s-a discutat deja! Doresc sa achizitionez un apartamen prin credit ipotecar. Apartamentul respectiv, care ... (vezi toată discuția)