ContSters118803 
	    	Utilizator

ContSters118803 
	    	Utilizator	    

Problema
Intr-un hypermarket am avut o problema .
Cautand niste becuri am gasit 2 becuri de un tip in alt ambalaj(mai ieftin) decat cel origonal.
Constatand acest lucru si cum cum eu avem nevoie de 4 tentatia a fost sa mai procedez la fel cu alte doua de acel gen la fel (mentionez ca este prima data cand fac acest lucru mai mult din teribilism decat din alta cauza ) .
Acolo mi-a fost comunicat ca au vazut cum schimbat ambalajul celor 2 becuri cu altele mai ieftine.
S-a intocmit proces verbal cu ceea ce au constatat .
Mentionez de asemenea ca nu am avut actele la mine si am dat doar numele.
Am platit produsele toate 4 la pretul lor real dupa care am fost lasat sa plec.
Intrebarile mele sunt .
Mai se poate intampla ceva dupa acesta (ex. implicarea politiei,dosar penal,etc)
De ce nu am primit nici o copie dupa procesul vb intocmit( adica pana si bonul cu care am platit produsele a fost retinut de catre agenti)?
Trebuie cumva sa ma intorc sa cer o copie acestui proces vb de constatare si a
bonului ?
 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

georgemarian 
	    	Utilizator

georgemarian 
	    	Utilizator	    

viorel_radulescu 
	    	Utilizator

viorel_radulescu 
	    	Utilizator	    

Nu se intampla nimic. Nu ajunge la politie.
 damiannatasa	                   

daca esti prins de catre ageenti de paza de la supermarket cu produse neachitate asupra ta si ulteror le achiti si chea]ma politia ce se intampla a fost o ... (vezi toată discuția)
	                    damiannatasa	                   

daca esti prins de catre ageenti de paza de la supermarket cu produse neachitate asupra ta si ulteror le achiti si chea]ma politia ce se intampla a fost o ... (vezi toată discuția)

Leylia	                   

Acum ceva timp mi s-a intocmit un dosar penal pentru inf de furt.
Pe data de 18 ianuarie am fost chemata s adau o declaratie la politie, iar peste 1 luna am ... (vezi toată discuția)
	                    Leylia	                   

Acum ceva timp mi s-a intocmit un dosar penal pentru inf de furt.
Pe data de 18 ianuarie am fost chemata s adau o declaratie la politie, iar peste 1 luna am ... (vezi toată discuția)

mircea2014	                   

Buna ziua, 
Va spun de la inceput ca stiu cam am gresit si am recunoscut de la inceput ca am gresit, dar ieri am avut o zi deloc buna.
Pe scurt, pe ... (vezi toată discuția)
	                    mircea2014	                   

Buna ziua, 
Va spun de la inceput ca stiu cam am gresit si am recunoscut de la inceput ca am gresit, dar ieri am avut o zi deloc buna.
Pe scurt, pe ... (vezi toată discuția)