avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua!Indemnizația pentru handicap accentuat se ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua!Indemnizația pentru handicap accentuat se adună ...

Bună ziua!Indemnizația pentru handicap accentuat se adună cu pensia la stabilirea venitului luat în calcul pentru cardul de alimente și cel de energie?Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 15:22, 10 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
Da,se ia in calcul pentru ca face parte din venitul dvs.lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru stabilirea stabilirea venitului net ce se ia in calcul? nistorsofia nistorsofia La stabilirea venitului net lunar pe membru de familie al persoanei singure ,se iau in calcul si indemnizatia de handicap accentuat de care beneficiez?,adica ... (vezi toată discuția)
Handicap ContSters107751 ContSters107751 Buna seara Perioada cand cineva a primit indemnizatie de handicap se considera vechime in munca? Se ia in calcul la stabilirea pensiei de invaliditate sau ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am 61 de ani și sunt pensionar pe caz de boala gradul ... Ilienicolae2019@gmail.com Ilienicolae2019@gmail.com Bună ziua Am 61 de ani și sunt pensionar pe caz de boala gradul 2 accentuat fără drept de munca. As vrea sa știu dacă perioada pensiei de boala se ia ... (vezi toată discuția)