avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună. Am un băiat de 6 ani care este în custodia ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună. Am un băiat de 6 ani care este în custodia mea. Nu sunt ...

Bună. Am un băiat de 6 ani care este în custodia mea. Nu sunt căsătorită cu tatăl lui. Tatăl lui este în America și când îl sună să vorbească cu băiatul băiatul nu vrea să vb cu el. Sunt obligată eu să forțez băiatul să vorbească cu tatăl lui? Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:36, 11 Octombrie 2023
Pana sa il sune puteti sa il pregatiti pe băiat, e important de aflat de ce nu vrea, acolo trebuie rezolvat.
Ca sa evitati complicatiile ar fi bine sa vorbeasca cu tatal.
El poate deschide proces daca il provocati si pot aparea foarte multe probleme daca isi va angaja un avocat bun, experimentat si care sa stie sa speculeze tot ce trebuie speculat.
Este posibil sa aiba bani pentru un razboi de durata caci si asta conteaza la procese...


Bucuresti 2023
Ultima modificare: Miercuri, 11 Octombrie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sub stapanirea unei puternice emotii sau tulburari datorita cuvintelor scrise iubitei sapsihixx sapsihixx Se poate zice ca suspectul de 20 de ani era sub stapanirea unei puternice emotii sau tulburari asa cum prevedea legea penala: Suspectul v orbeste pe net cu un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am un copil de 2 ani și 6 luni dintr-o relație ... Andrap98 Andrap98 Buna ziua ! Am un copil de 2 ani dintr-o relație de concubinaj. Relația a fost si cu bune și cu rele pana am făcut certificatul copilului .. după s-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mă aflu în proces cu tatăl copilului pentru domiciliul ... Eremia2020 Eremia2020 Buna ziua, mă aflu în peoces cu tatăl copilului pentru domiciliul micuțului la mine cât si pentru custodie . Noi pana la procesul de custodie si nu numai ... (vezi toată discuția)