avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nu mai pot sa ma vad cu prietena pentru ca era martor ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nu mai pot sa ma vad cu prietena pentru ca era martor in procesul meu

Buna ziua....
Joi pe 28 ianuarie 2010 am fost condamnat la 3 ani cu suspendare si 5 ani probatiune pt ca am cules canepa de pe marginea drumului si am incercat s-a o fumez impreuna cu inca vreo 4 prieteni.Intre obligatiile probatiunii este si faptul ca nu ma pot intalni cu nici unul dintre martori sau inculpati.Problema e ca intre martori se afla si prietena.Avocatul din oficiu mi-a spus ca tre sa renunt la ea.Problema e ca suntem impreuna de 2 ani si aveam si planuri de viitor...nunta..etc. CE SE POATE INTAMPLA DACA IMI CONTINUI RELATIA?
VA MULTUMESC
s-ar putea ca suspendarea sa se transforme in executare...
Si cine decide lucrul asta?...Iar la tribunal?....
da, iar la tribunal....
Si daca ii explic la judecator ce planuri aveam cu fata....am vreo sansa sa nu se transforme in executare sau e vreun procedeu fix si nu am sanse?:(#-o
Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2010
Baciu Andrei Sorin, utilizator
Din nefericire pentru dvs,de data aceasta instanta sta"in calea fericirii dvs".
Este bine sa renuntati la aceasta prietenie,caci continuarea ei,va poate aduce la inchisoare.
Dvs.stiti mai bine calea de urmat,dar eu consider ca mai bine este in libertate !

Alte discuții în legătură

Cum evit intalnirea cu un executor judecatoresc??? anaromina anaromina Sotul meu, de care inca nu am divortat, a obtinut prin ordonanta sa ia copilul nostru, in varsta de 2 ani si jumatate, un weekend pe luna si de Craciun. Eu nu ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord in cazul in care nu a trecut un an de la incheierea casatoriri anaxorz anaxorz Buna ziua! Ar putea cineva sa-mi spuna care este modaliatatea de a divorta in cazul in care nu a trecut un an de la incheierea casatoriei si nici nu exista ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare roxanafey roxanafey daca dupa o sentinta definitiva esti gasit vinovat si primesti o pedeapsa cu suspendare te poti intoarce la vechea profesie chiar daca fapta a fost savarsita ... (vezi toată discuția)