Bună ziua. Am o întrebare la care nu găsesc răspuns.
Există vreo șansă să recuperez ceva de pe urma unei căsnicii de 20de ani?
Problemă stă în felul următor: împreună cu fostul soț am construit o casă în curtea familiei lui, pe numele tatălui său, cu un credit inițial tot pe numele tatălui său, care mai apoi a fost refinanțat pe numele fostului soț.
În urmă cu ceva timp, ambii lui părinții au decedat, iar casa construită împreună, i-a revenit ca moștenire. Noi am divorțat, înainte de decesul tatălui său, prin notar, nefăcând un partaj, deoarece nu am avut cum să fac acest lucru. Am așteptat din partea lui un semn de omenie, să îmi despăgubească cel puțin banii investiți în amenajarea locuinței, dar a trecut mai bine de un an și văd că nu are de gând. Cum aș putea totuși să obțin ceva, pe cale legală?
Buna ziua. Da, puteti initia dvs partajul prin instanta. Trebuie sa dovediti, cu acte, martori, interogatorii, expertiza evaluatorie, ca respectivele investitii au fost facute in timpul casatoriei, la imobilul proprietatea socrilor.
Partaj dupa divort.
elena w
Buna ziua. Am divortat recent si acum ma gandesc sa fac si partajul. Daca imobilul unde am stat impreuna cu fostul sot si copilul este trecut pe numele ... (vezi toată discuția)