Iana7678 
	    	Utilizator

Iana7678 
	    	Utilizator	    

Se înregistrează dosar penal și veți fi chemata la audieri.
 SCA IONESCU & NOVAC 
	    	Avocat

SCA IONESCU & NOVAC 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 saphrrax@yahoo.com	                   

Inselaciune magazin imbracaminte.
Buna ziua, am comis o fapta deosebit de injositoare… Ma aflam intr-un magazin de haine dupa o precedenta zi in care am ... (vezi toată discuția)
	                    saphrrax@yahoo.com	                   

Inselaciune magazin imbracaminte.
Buna ziua, am comis o fapta deosebit de injositoare… Ma aflam intr-un magazin de haine dupa o precedenta zi in care am ... (vezi toată discuția)

Mihai2024	                   

Pentru efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos( furt de bani de pe cardul altei persoane fara consimțământul acesteia in valoare de 1000 ... (vezi toată discuția)
	                    Mihai2024	                   

Pentru efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos( furt de bani de pe cardul altei persoane fara consimțământul acesteia in valoare de 1000 ... (vezi toată discuția)

alex1925	                   

buna seara.v-as fi recunoascator daca as primi un raspuns.  in urma cu o luna ma aflam la cumparaturi intr=un supermarket.am facut cuparaturi dar mi-am luat si ... (vezi toată discuția)
	                    alex1925	                   

buna seara.v-as fi recunoascator daca as primi un raspuns.  in urma cu o luna ma aflam la cumparaturi intr=un supermarket.am facut cuparaturi dar mi-am luat si ... (vezi toată discuția)