avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ! Sunt la prima abatere de furt ,sa întâmplat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ! Sunt la prima abatere de furt ,sa întâmplat să uit ...

Buna !
Sunt la prima abatere de furt ,sa întâmplat să uit in geanta un produs care nu avea eticheta ,am insistat să îl plătesc dar m-au refuzat acest lucru ,ce urmează mai departe daca mă puteți ajuta cu un răspuns
Se înregistrează dosar penal și veți fi chemata la audieri.
Astea fiind etapele pentru a da sentința de condamnare?
Mulțumesc de răspuns

SCA IONESCU & NOVAC a scris:

Se înregistrează dosar penal și veți fi chemata la audieri.

Nu, asta e pasul imediat următor.
Etape sunt de urmărire penala (la politie și parchet) și apoi judecata (la instanta).
Există și posibilitatea de finalizare a procesului după urmărirea penala, în caz de clasare, renunțare la urmărire sau încheierea unui acord de recunoaștere a vinovăției.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune magazin imbracaminte. buna ziua, am comis o fapta ... saphrrax@yahoo.com saphrrax@yahoo.com Inselaciune magazin imbracaminte. Buna ziua, am comis o fapta deosebit de injositoare… Ma aflam intr-un magazin de haine dupa o precedenta zi in care am ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplă? Mihai2024 Mihai2024 Pentru efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos( furt de bani de pe cardul altei persoane fara consimțământul acesteia in valoare de 1000 ... (vezi toată discuția)
Dosar penal? alex1925 alex1925 buna seara.v-as fi recunoascator daca as primi un raspuns. in urma cu o luna ma aflam la cumparaturi intr=un supermarket.am facut cuparaturi dar mi-am luat si ... (vezi toată discuția)