avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Modalitate de schimb valutar lei in euro
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Modalitate de schimb valutar lei in euro

Exista o modalitate de schimb valutar lei in euro alta decat a ma duce cu teancul de bani dupa mine la o casa de schimb valutar? Adica exista ceva digital ca Revolut? La revolut din cate vad eu cursul e mai dezavantajos decat la casele valutare.

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 19 Octombrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Plata in euro vand o casuta si cumparatorul vrea sa-mi plateasca ... Adriana68 Adriana68 PLATA IN EURO Vand o casuta si cumparatorul vrea sa-mi plateasca in euro. Nu sunt multi bani, 7000 euro. Ce masura sa-mi iau , sau ce pot face sa ma asigur ca ... (vezi toată discuția)
Achizitionarea pe firma a unei autoutilitare sh din germania numerar si fara tva claudiu75 claudiu75 Vreau sa stiu daca legea imi permite cumpararea unei masini Mercedes Sprinter SH din 2010 in valoare de 16900 Euro (net, fara TVA) in numerar din ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar cu imobil ipotecat Nusestie Nusestie Buna ziua, Vreau sa achizitionez un imobil nou... ipotecat. Achizitionarea se va face cu credit Prima Casa. Creditul acordat in cadrul programului Prima ... (vezi toată discuția)