Bună ziua. Va rog, câteva îndrumări referitor la următoarea problema. Am plătit un contabil pentru întocmirea și depunerea în SPV a declarației unice pentru venituri din închirieri. Am specificat contabile ca doresc sa bifeze și plata CASS. D-na contabil, fără sa ma întrebe, a bifat plata CASS la 12 salarii în loc de 6. Anul acesta am apelat la alt contabil pentru depunerea declarației, moment în care am aflat despre eroarea din declarația de anul trecut. Am luat legătura cu d-na respectiva, am rugat sa îmi depună o declarație rectificativa. De aproximativ o luna ma tot amână, ca nu a avut timp, săptămâna viitoare și tot asa. Pot face o sesizare la corpul experților sau altundeva? Am conversațiile cu dumneaei pe whatsapp, recunoaște ca a greșit, îmi spune ca remediază problema dar nu face nimic în sensul acesta. La un moment dat a spus ca nu poate declarația greșită din cauza declarației depusa anul acesta. Bineînțeles ca nu am primit chitanță pentru banii plătiți, care au fost dublu fata de prețul practicat de ceilalți contabili din oraș. Nu as vrea ca lucrurile sa rămână asa. Datorita erorii dumneaei am plătit 2700 lei pt CASS, ma gândesc sa ii cer jumătate din bani? Cum anume? Mulțumesc anticipat!