avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contracte fotbalisti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contracte fotbalisti

Buna !
As avea si eu o nelamurire .Sunt competente completele de litigii de munca si asigurari sociale in cauzele privind contractele fotbalistilor cu cluburile la care joaca?Sauu cele civile au competenta in materie?Va multumesc anticipat pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: rnv , utilizator 13:40, 9 Octombrie 2006
In cazul fotbalistilor este o competenta speciala.Potrivit Regulamentului Ligii profesioniste de fotbal, comisia specializata a acesteia este competenta in situatia in care aveti statut de fotbalist profesionist (dvs. nu ati precizat unde jucati fotbal ).
Daca jucati fotbal la o categorie inferioara si aveti cim, competenta este Tribunalul (sectia)instanta privind litigiile de munca si asigurari sociale din zona unde are sediul clubul la care activati.
Poate dati detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fotbalistii Dan Georgescu Dan Georgescu va rog, spuneti-mi ce lege reglementeaza \"munca\" fotbalistilor? multumesc! (vezi toată discuția)
Contract fotbalist SaraP SaraP Buna ziua. Fiul meu are contract de fotbalist profesionist. Antrenorul și președintele îl șicanează in sensul ca se pregătește foarte bine și cu toate ... (vezi toată discuția)
Legitimatie club fotbal tilvarionut tilvarionut Buna ziua! Imi cer scuze daca am postat in sectiunea gresita, insa nu stiu exact unde s-ar incadra mai bine acest subiect. Un jucator de 12 ani este ... (vezi toată discuția)