avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum putem obtine o copie a CARTII TEHNICE a unui ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum putem obtine o copie a CARTII TEHNICE a unui imobil de 4 etaje ...

Cum putem obtine o copie a CARTII TEHNICE aunui imobil de 4 etaje plus mansarda din Sectorul 1 ,București.Constructia a fost recepționată în 2012.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 18:37, 23 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce stiu eu: Cartile tehnice ale unui bloc (pardon - condominiu...) se intocmesc in 4 exemplare si se distribuie:
- un ex. la proiectant;
- un ex. la constructor;
- un ex. la Primarie;
- un ex. la As. prop. - daca o aveti constituita - cu mentiunea ca acest exemplar se elibereaza gratuit. Daca CT a fost deja eliberata si pierduta, atunci se poate elibera o copie, dar cu plata. Uneori aceasta CT poate contine 100-150 de pagini sau chiar mai mult!

Aici pe forum au mai fost puse asemnea intrebari, mai ales de cetateni ai Capitale, unde, probabil s-au facut mai multe schimbari ale locurilor unde se tin aceste Carti tehnice ale cladirilor.
Asadar, mergeti la Primaria S1 si va informati unde se gaseste cartea dvs.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. unde as putea gasi in cluj napoca, cartea tehnica ... Nicolae D. Nicolae D. Buna ziua. Unde as putea gasi in Cluj Napoca, cartea tehnica a unui bloc din cartierul Gheorghieni? (vezi toată discuția)
Lipsa cartea tehnica a blocului ADINABODESCU ADINABODESCU Buna ziua.Sunt presedinte al unei asociatii de proprietari la un bloc construit in 2014 in Popesti-Leordeni.Dezvoltatorul nu ne-a dat cartea tehnica a ... (vezi toată discuția)
Cartea tehnica a imobilului. ADINABODESCU ADINABODESCU Buna ziua.Revin cu o intrebare la dumneavoastra.Sunt presedinta a A.P. a unui bloc nou,construit in 2014 in Popesti-Leordeni.Am solicitat cartea tehnica a ... (vezi toată discuția)