avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, locuiesc cu o concubina in apartamentul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, locuiesc cu o concubina in apartamentul meu, nu ne ...

Buna ziua, locuiesc cu o concubina in apartamentul meu, nu ne mai intelegem si am rugat-o sa paraseasca apartamentul, dar nu doreste acest lucru sub nici o forma. Cum pot sa rezolv amiabil acest aspect din punct de vedere legal, fara certuri sau scandal? Multumesc! O zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:48, 25 Octombrie 2023
Amiabil rezolvați dacă pleca la solicitarea dvs..Dacă nu dorește o puteți evacua prin instanta obținând o hotărâre judecatoreasca(varianta legala)Daca i puneți bagajele la ușa e posibil sa va scaneze cu plângeri penale,sa spună ca I lipsesc bunuri etcetc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă chiriașul nu își plătește chiria și întreținerea, ... stell stell Dacă chiriașul nu își plătește chiria și întreținerea, proprietarul poate schimba broasca de la ușa (vezi toată discuția)
Evacuare fortata din imobil deya99 deya99 Buna seara si sper sa gasesc aici o solutie! Problema sta in felul urmator: eu (32 ani) locuiesc cu prietenul meu (34 ani) si fratele lui (32 ani) intr-un ... (vezi toată discuția)
Concubinul meu nu vrea sa plece din domiciliul meu lumi_madre lumi_madre Am un concubin cu care traiesc de cativa ani ,locuieste la mine dar,nu i-am facut mutatie ,deoarece nu am avut incredere in el . De un an de zile o duc tare ... (vezi toată discuția)