Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, prietenul meu a facut denunt pe o persoana in luna ...

Buna seara, prietenul meu a facut denunt pe o persoana in luna martie, de atunci am primit doua foi ca se fac cercetari in rem, persoana respectiva este arestata dar nu stim daca pe baza denuntului, este posibil sa se faca incontinuare cercetari daca el este arestat?
Ultima modificare: Duminică, 29 Octombrie 2023
Claudiak6, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:27, 30 Octombrie 2023
Aveti dreptul de a angaja avocat.
Asa veți afla.
Nu se pot face simple presupuneri.

București 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am furat haine din spania în anul 2013, am avut un proces dar ... Gheorghe titeica Gheorghe titeica Am furat haine dintre un magazin din Spania în anul 2013,am avut un proces dar nu știu ce s a intamplat,am plecat de pe teritoriul Spaniei, înainte de a ... (vezi toată discuția)
Extradat in germania, familia nu stie nimic de el! MariucaT MariucaT Buna seara, Fratele meu a fost retinut conform unui mandat european de arestare, a petrecut trei saptamani in arestul politiei in Bucuresti si apoi ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor sammy44 sammy44 Mi s-a facut o plangere penala de catre fostul socru de tentativa de omor asupra fiului sau . Mentionez ca desi am divortat , locuim inca impreuna deoarece ... (vezi toată discuția)