avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene

Buna seara!
Am aflat despre un sprijin financiar de pana la 500.000 de euro acordat de Comisia Europeana intreprinderilor care se confrunta cu dificultati de finantare. M-am interesat peste tot, am un munte de articole apraute in acest sens si....m-am impotmolit#-o. Codul meu CAEN(4399) nu beneficiaza de aceste fonduri dar am venituri in prop. de 80% provenite din alte activitati secundare. Reprezentantul Agentiei pentru IMM-uri din oras, spune ca nu are nici o "directiva"clara in acest sens. Ma puteti ajuta cu...LAMURIRI? MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Sov Consulting , Consultant credite si finantari 15:21, 2 Februarie 2010
Faceti o marunta confuzie... Nu e vorba de intreprinderi care se confrunta cu dificultati de finantare, ci de intreprinderi aflate in dificultate, notiune clar definita in legislatie.

Reprezentantul cu care ati discutat are deocamdata dreptate.
Stimate "beluki",
Exista un act normativ prin care s-a stabilit acordarea unui ajutor public de maxim 500.000 euro IMM-urilor din Romania.
Actul normativ prevede faptul ca beneficiarii (conditiile generale pe care trebuie sa le indeplineasca acestia), activitatile pentru care se va acorda acest ajutor public, conditiile si termenele in care se va acorda vor fi stabilite in cursul acestui an de catre ministerele care gestioneaza zone de activitate ale IMM-urilor, aceste ministere urmand sa elaboreze ghidurile solicitantului.

Cu stima,
Echipa Sov Consulting
Ultima modificare: Joi, 4 Februarie 2010
Sov Consulting, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O noua schema de ajutor de minimis pentru imm-uri! Daniela Bolog Daniela Bolog 10 mai 2013 Ministerul Finantelor a pregatit o noua schema de ajutor de minimis prin care se intentioneaza sustinerea in continuare a IMM-urilor in vederea ... (vezi toată discuția)
Fondurile europene -- sunt disponibile pentru start-up? Sov Consulting Sov Consulting Raspunsul este: pentru anumite afaceri si in anumite conditii fondurile europene sunt disponibile si unor societati comerciale noi (fara activitate economica ... (vezi toată discuția)
Cofetariile se pot incadra la minimis 2013? lucia-dobrita lucia-dobrita Am 46 de ani , detin firma din 2004 si, as vrea sa stiu daca pentru un laborator de cofetarie-patiserie pot beneficia de ajutorul de stat minimis 2013 .M-ar ... (vezi toată discuția)