avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Bună dimineața, aș dori să știu ce se poate face ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună dimineața, aș dori să știu ce se poate face în cazul ...

Bună dimineața, aș dori să știu ce se poate face în cazul în care mi s-a instituit o prprire dublă de la taxe și impozite.Am cerut adeverință de la angajator pentru bancă ,au invocat motive cică adeverință nu e bună,angajatorul a refuzat să îmi dea altă adeverință.Iar primăria refuză și ea ridicarea propririi duble.E vorba de o proprire nu mai multe.Dintr-un salariu minim pe economie firma trage 33% iar din suma rămasă banca încă 33%.Vă mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Jurcsak Anna Maria , utilizator 11:51, 2 Noiembrie 2023
Buna ziua, trebuie sa formulati contestatie la executare in termen de 15 zile de la data la care vi se popresc sumele de bani.
Mulțumesc pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprire salariu softloom softloom Buna ziua. Imi puteti spune care este procedura in cazul unei propriri pe salariu? Cat la suta din salariu se ia si daca suma care se ia imi plateste din ... (vezi toată discuția)
În 2012 mi s-a pus proprire pe conturi, a fost executată suma dar în 2017 s-a trimis proprire pe salariu direct la sediul firmei. cum se procedează în cazul unei duble popriri? KrmenM99 KrmenM99 In 2012 mi s-a pus proprire pe conturi ,in 2017 s-a trimis proprire pe salariu direct la sediul firmei ( proprirea era ptr aceeași sumă si datorii - amenzi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am o proprire pe salariu din cauza unei datorii la ... Daczo87 Daczo87 Bună ziua. Am o proprire pe salariu din cauza unei datorii la bancă. Întrebarea mea este daca pot cere suspendarea propririi deoarece eu plătesc și o ... (vezi toată discuția)