avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbare denumire strada in CF
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbare denumire strada in CF

Buna,

Am cumparat un apartament si mi-am schimbat numele in urma casatoriei. Voiam sa-mi schimb buletinul, doar ca cei de la evidenta populatiei nu m-au lasat deorece pe contract este denumirea veche a strazii. Mi-au spus sa merg la administrator si sa completeze si semeze o adeverinta cu numele actual al strazii. Acesta mi-a spus ca el nu are nicio auotoritate si ca semnatura lui nu ar fi valabila. Mi-a spus sa merg la primarie sa primesc de acolo o adeverinta iar mai apoi sa merg la cadastru sa fie actualizat CF-ul.
Am verificat CF-ul vechi iar acolo unitatea individula are denumirea veche a strazii, dar CF-ul pe tern intervilan are denumirea strazii actuale.
Sunt confuza in ce urmeaza sa fac.. tot mai trebuie sa merg la primarie pentru adeverinata daca terenul intervilan e cu strada actuala?
Aveti idee cat dureaza adeverinta aceasta? Actualizarea CF-ul ar dura mult avand in vedere ca e doar denumirea si nu masauratori sau alte lucruri?
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 10 Noiembrie 2023
miapereira, utilizator

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin, domiciliul pe o strada cu numele schimbat prin hcl lenny lenny Buna ziua Socrii mei s-au mutat pe o strada noua acum 10 ani si normal si-au facut buletin pe strada respectiva, dar chiar atunci se schimbase numele ... (vezi toată discuția)
Redenumire strada bună ziua, socrii mei dețin un apartament ... bebemitzu bebemitzu Redenumirea strada Bună ziua, Socrii mei dețin un apartament în Bacău. Acum 5 ani primăria a redenumit strada. Ce pot face ei în această situație ... (vezi toată discuția)
Adresa gresita in contractul de cumparare apartament Popati Popati Buna, In urma cu o luna am cumparat un apartament prin programul prima casa.Dupa aprobarea creditului si incheierea contractului de vanzare cumparare,m-am ... (vezi toată discuția)