georgiana.td 
	    	Utilizator

georgiana.td 
	    	Utilizator	    

buky 
	    	Utilizator

buky 
	    	Utilizator	    

dodoambra 
	    	Utilizator

dodoambra 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Mz11	                   

Nomenclatura stradala gresita
Tatal meu a primit un certificat de nomenclatura si l-a depus la ocpi pt actualizare, iese cf si observ ca este complet ... (vezi toată discuția)
	                    Mz11	                   

Nomenclatura stradala gresita
Tatal meu a primit un certificat de nomenclatura si l-a depus la ocpi pt actualizare, iese cf si observ ca este complet ... (vezi toată discuția)

lenny	                   

Buna ziua
Socrii mei s-au mutat pe o strada noua acum 10 ani si normal si-au facut buletin pe strada respectiva, dar chiar atunci se schimbase numele ... (vezi toată discuția)
	                    lenny	                   

Buna ziua
Socrii mei s-au mutat pe o strada noua acum 10 ani si normal si-au facut buletin pe strada respectiva, dar chiar atunci se schimbase numele ... (vezi toată discuția)

breja	                   

Pentru intabulare am nevoie o dovada ca denumirea strazii s-a modificat .In contractul de construire este o denumire cu nr diferit fata de adresa actuala. Nu ... (vezi toată discuția)
	                    breja	                   

Pentru intabulare am nevoie o dovada ca denumirea strazii s-a modificat .In contractul de construire este o denumire cu nr diferit fata de adresa actuala. Nu ... (vezi toată discuția)