avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Redenumire strada Bună ziua, Socrii mei dețin un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Redenumire strada Bună ziua, Socrii mei dețin un apartament ...

Redenumirea strada

Bună ziua,
Socrii mei dețin un apartament în Bacău. Acum 5 ani primăria a redenumit strada. Ce pot face ei în această situație deoarece în actul de vânzare cumpărare pe care îl au apare strada veche.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: dodoambra , utilizator 07:33, 8 Iunie 2025
7 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitati de la primarie un certificat de nomenclatura stradala, în care va aparea istoricul de denumire al străzii.
Solicitati la primarie-Serviciul Urbanism o adeverinta cu noua denumire a strazii unde se afla imobilul dupa care mergeti la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara pentru corectarea denumirii strazii, daca doriti sa apara noua denumire in C.F.
Va costa 75 lei. Eu acum o saptamana am facut acest lucru la OCP. Am dus Nomenclator stradal de la primarie. Vineri am primit pe e-mail noul CF cu adresa corectata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nomenclatura stradala gresita tatal meu a primit un certificat ... Mz11 Mz11 Nomenclatura stradala gresita Tatal meu a primit un certificat de nomenclatura si l-a depus la ocpi pt actualizare, iese cf si observ ca este complet ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin, domiciliul pe o strada cu numele schimbat prin hcl lenny lenny Buna ziua Socrii mei s-au mutat pe o strada noua acum 10 ani si normal si-au facut buletin pe strada respectiva, dar chiar atunci se schimbase numele ... (vezi toată discuția)
Denumire strada schimbata breja breja Pentru intabulare am nevoie o dovada ca denumirea strazii s-a modificat .In contractul de construire este o denumire cu nr diferit fata de adresa actuala. Nu ... (vezi toată discuția)