avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Fapta nu este prevăzută de lg penală = antecedent ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Fapta nu este prevăzută de lg penală = antecedent penal?

Bună ziua, dacă in 2019 am avut un accident rutier și mi s a deschis un dosar penal care a fost clasat "fapta nu este prevăzută de legea penală", înseamnă că am antecedent penal? Nu am primit nici macar o sancțiune nimic... ( permisul a fost ridicat dar am condus cu dovada la final mi au dat permisul). Pentru școlile MAI mă interesează. Multumesc
Ultima modificare: Marți, 14 Noiembrie 2023
AdrianManuel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat , Avocat 16:08, 14 Noiembrie 2023
Bună ziua, dacă dosarul penal a fost clasat, cu siguranță nu apare în cazierul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca conduci cu dovada expirata,dar ai primit scrisoarea de clasare a cazului (vineri ora 20 ) si nu ai ridicat permisul de la politie ? RazvanPlesa RazvanPlesa Am avut permisul retinut pt un accident, dupa 6 luni cazul a fost clasat, Dovada nu a fost prelungita pentru ca cazul a fost clasat, am astept scrisoarea ... (vezi toată discuția)
"am condus fara permis" Cosmin9090 Cosmin9090 Buna seara, Am o problema si as vrea daca se poate sa ma lamuriti cu un raspuns exact ca sa stiu ce am de facut mai departe. Am sa povestesc cele ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat și dovada de circulație expirata mihaelageo98 mihaelageo98 Bună ziua in august 2019 am avut un accident de care am fost vinovata în urma căruia sa deschis o ancheta la politia rutiera Brăila, în timpul acestei ... (vezi toată discuția)