avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... La finalizarea de succesiune una dintre părți nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

La finalizarea de succesiune una dintre părți nu este de acord ...

La finalizarea de succesiune una dintre părți nu este de acord și face apel cit va mai dura pina la finalizare?sau ce se mai poate modifica la apel daca trebuie sa facă despăgubire.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vali Dumitrescu , utilizator 00:46, 15 Noiembrie 2023
In apel, se face o noua judecata.

Durata poate să difere în functie de probele de care intelege apelantul sa se foloseasca, dar si de gradul de incarcatura al instantei. De exemplu, apelantul propune martori noi sau alte probe care pot face ca judecata sa fie mai indelungata.

Probabil, undeva între 3 luni și un an.


Mulțumesc frumos! Este vorba de sora mea care nu vrea sa ma despăgubească așa crede ea ca totul ii revine deși eu am avut grija de mama spitalizare. înmormântare etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog, un sfat in legatura cu o succesiune m_munteanu m_munteanu Am si eu o problema si indraznesc sa va cer ajutorul. Tatal meu a decedat acum trei ani, singurii mostenitori ai unui apartament fiind eu si sora mea (parintii ... (vezi toată discuția)
Mostenire- cum pot beneficia efectiv de bunul mobil sau imobil dobandit dupa masa succesorala iulica_73 iulica_73 Ma numesc Laura si in urma cu 12 ani tatal meu a decedat. Dupa 3-5 luni de la deces eu , mama si sora mea am hotarit sa facem taxa de succesiune, ... (vezi toată discuția)
Partaj sau nu ? g.corina g.corina buna ziua, Incerc sa va expun pe scurt o situatie. Timp de 17 ani am locuit cu sotul si cu fiica noastra intr-un aparament de 2 camere care era ... (vezi toată discuția)