avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Achiziție loc de parcare bloc nou
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Achiziție loc de parcare bloc nou

Locuiesc intr-un bloc nou, cu locuri de parcare la subsol. La momentul cumpărării apartamentului, nu am achiziționat și loc de parcare pentru ca nu detineam masina. Dupa ce am achiziționat o mașină, am închiriat un loc de parcare de la un vecin. Însă as dori sa cumpăr unul, în masura în care se poate. Înțeleg ca legea obliga dezvoltatorii sa asigure 1 loc de parcare/apartament, insa dezvoltatorul spune ca nu mai are locuri. Din spusele administratorului de bloc, dezvoltatorul își tine o parte din locurile de parcare ca să le închirieze altor persoane care nu au proprietate în bloc. Ce temei legal exista ca să pot obține un loc de parcare în blocul în care locuiesc, chiar dacă îl voi plati?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Noiembrie 2023
Moakmik, utilizator
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 10:18, 16 Noiembrie 2023
A asigurat loc de parcare și nu ați cumparat cand trebuia.
Trebuia să cumpărați loc de parcare odată cu apartamentul.
Daca nu aveați nevoie atunci puteați să-l închiriați sau să-l vindeți cu un profit.
Acum este cam târziu,toate se fac la timpul lor.

Ultima modificare: Joi, 16 Noiembrie 2023
mitabiciclista, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc parcare subteran andy.andrei andy.andrei Buna ziua. M-am mutat recent intr-un bloc nou care are in subsol un numar egal de locuri de parcare cu cel al apartamentelor. Va rog sa imi spuneti daca ... (vezi toată discuția)
Vreau sa cumpar un loc de parcare in subteran Mircea Zgardau Mircea Zgardau Buna ziua. Am cumparat recent un apartament intr-un bloc ce are prevzut spatiu de parcari subterane la demisol. Dezvoltatorul este obligat sau nu sa puna la ... (vezi toată discuția)
Cumparare loc parcare la alta adresa decat cea de resedinta akeem akeem Buna ziua, Doresc sa achizitionez un loc de parcare la subsolul blocului vecin (blocul in care locuiesc ca proprietar nu este prevazut cu asa ceva). ... (vezi toată discuția)