avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua, va rog respectuos am nevoie urgent de un ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua, va rog respectuos am nevoie urgent de un raspuns. ...

Buna ziua, va rog respectuos am nevoie urgent de un raspuns. O institutie publica poate emite facturi catre terti, persoane juridice. Exemplu: am compartiment marcaj rutier si execut lucrari de marcaj rutier unui SRL cu care am contract in acest sens. Este legal? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:06, 18 Noiembrie 2023
Da, o institutie publica poate emite facturi .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate emite o decizie ? - pentru ca altcineva să semneze un act ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Vă rugăm frumos să ne ajutați cu un răspuns cum ar trebui procedat în cazul următor: - contabilul șef al instituției este în ... (vezi toată discuția)
Stingere datorie( prin imprumut) intre societati prin garantie oana vultur oana vultur Buna ziua, am urmatoarea intrebare: SC x SRL a imprumutat firma SC Y SRL, pe parcursul anului( fara dobanda) SC Y SRL are in propietate 5 ... (vezi toată discuția)
Concurs angajare marinasimionescu marinasimionescu Buna dimineata, V-as ruga sa-mi spuneti daca un angajat care lucreaza pe un anume post, de peste 20 de ani, intr-o institutie de stat si care intre timp a ... (vezi toată discuția)