avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reintegrare în baza hotărârii definitive a CA În ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reintegrare în baza hotărârii definitive a CA În 30.10.2023 ...

Reintegrare în baza hotărârii definitive a CA
În 30.10.2023 am fost reintegrat
Deși am fost prezent până azi nu am primit salariu
Azi de ziua mea am primit decizie de încetare de drept a CIM împlinind 65 ani
și stagiul complet.
Având în vedere cazul special de reintegrare poate fi aplicată o așa măsură??
Mai există căi de atac???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:36, 7 Decembrie 2023
Nu exista exceptii ... incetarea de drept a c.i.m. opereaza in virtutea legii ..cititi art.56 alin.1 lit.c C.mun. ..nu vad ce cai de atac sa mai existe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim noa noa Este legala mentinerea in activitate a unei persoane dupa data împlinirii stagiului de cotizare minim și a vârstei de pensionare ? Daca decizia de incetare ... (vezi toată discuția)
Angajat pensionar CROSETEL CROSETEL Am si eu o problema. Am un angajat care a implinit varsta de 63 ani in luna noiembrie 2016.Cu 2 zile in urma dintr-o discutie am aflat ca are decizie de ... (vezi toată discuția)
Incetare cim la data indeplinirii conditiilor de pensionare florisp2009 florisp2009 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: Am un salariat care in martie 2016 a implinit 65 ani . Am crezut ca CIM inceteaza ... (vezi toată discuția)