avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna, chiar am patit-o, eu cu sotia avem 7 ani de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna, chiar am patit-o, eu cu sotia avem 7 ani de casnicie ...

Sotia m-a inselat cu cumnatul, asa informatie detine sora mea. Adica cu barbatul surorii mele, ea are probe. Eu muncesc peste hotare, avem 2 copii minori fata 5 anisori si baiatul 2 anisori . Eu la moment nu stiu ce sa fac, ma aflu de un an si 9 luni, am fost de 2 ori acasa prima data am fost pe 39 de zile, de data asta am fost in luna august pe 31 de zile, parea totul bine. Dar cu timpul observam comunicarea sotiei cu cumnatul destul de calda. adica ea mie imi povestea de el ca este un magar, dar la momentul dat observam altceva . la sora mea este probe expertiza de la prezervativ pe care l-a gasit in casa intr-un servetel pus in punga cu jucarii a copiilor.
Și ea mai are probe audio unde rau, dar se aude vorba sotiei mele cu cumnatul. Eu nu credeam dar iaca am auzit audioul. Din prima data nu prea am inteles, am mai ascultat si am analizat ca nu stiu ce sa fac, sa vin acasa ori nu .

Scuzati de emotii vreau un pic sa ma corectez prezervativul este dat la expertiza, in audio se aude vorba dar este si multa alta galagie . Eu am discutat cu sotia, ea vb calm a luat copiii si a plecat la mama ei.

Eu m-am gindit ca as vrea sa pastrez familia si am venit cu o solutie: sa plecam ambii peste hotare. copiii sa îi lasam pe un scurt timp la bunica, sa muncim impreuna, sa ne aparam interesele noastre familiale impreuna, la care ea mi-a raspuns peste 2 zile da si vom incerca.
Mie imi pare ca fac o greseala.
Ultima modificare: Duminică, 10 Decembrie 2023
Manuela Rășină, administrator
Ochii care nu se vad se uita, spune un proverb. Nu putem sa va dam sfaturi in relatia dvs de familie si mai ales in cea conjugala.

Nu va putem indruma nici sa continuati, nici sa va despartiti, doar dvs veti lua aceasta decizie cand veti analiza la rece situatia si veti cantari avantajele si dezavantajele si - mai ales - cand veti fi impacat cu ceea ce veti alege si veti porni fara remuscari ori pe o cale, ori pe alta.

Acum totul e prea recent si e firesc sa oscilati in decizii. Luati va personal hotararea si nu aplecati urechea in jur ca fiecare judeca cu ce are in suflet si cu propriile experiente.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă doriți sa divorțați puteți sa găsiți orice motiv,unele mai elegante fără sa aduceți în discuție eventuala relatie extraconjugala.Daca și soția e de acord pt a salva relația,,de dragul copiilor atunci merita sa încercați varianta dvs..


Ultima modificare: Duminică, 10 Decembrie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soția mea a decedat, nu avem copii iar sora ei nu are nicio pretenție. cum se dezbate succesiunea? MNSD MNSD Bună ziua.Soția mea a decedat in data de 20.09.2018.Trebuie să fac succesiunea pentru urmatoarele lucruri:apartament cumparat împreună cu credit ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori- autoritate parinteasca mara20 mara20 sotul: - mania jocurilor de noroc ,-probleme cu alcoolul, -injurii la adresa sotiei, ... (vezi toată discuția)