avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cuantumul despăgubirii salariale în baza hotărârii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cuantumul despăgubirii salariale în baza hotărârii definitive. ...

Cuantumul despăgubirii salariale în baza hotărârii definitive. Cine face acest calcul pentru executor???Am depus doc pentru executarea silită a angajatorului privind plata salariilor și tuturor drepturilor bănești de care aș fi beneficiat în perioada cuprinsă între concediere și reintegrare.Eu am depus la executor o calculație pe baza adeverinței de la data concedierii.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:37, 11 Decembrie 2023
Executorul va face calculul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neexecutarea hotararii judecatoresti leonora leonora Buna ziua. In urma unui litigiu de munca,am obtinut in luna oct.2011 o hotarare judecatoreasca,definitiva si executorie,prin care se dispune repunerea ... (vezi toată discuția)
Calcul despagubiri salariale pentru reintegrare la locul de munca imosoft imosoft Buna ziua, Ma intereseaza un model de calcul al despagubirilor salariale care se acorda angajatului la reintegrarea sa la vechiul loc de munca, ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Interpretare sentinta civila definitiva si irevocabila ContSters284090 ContSters284090 Buna ziua, In calitate de angajator vin cu urmatoarele precizari : Am o sentinta civila definitiva si executorie de drept la data de 19.11.2012. Cu drept ... (vezi toată discuția)