LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T? Accesează live evenimentul
Am un caz special. Totul a început în anul 1980 când tatăl meu a decedat, Eu și fratele meu fiind minori. In anul 1986 mama mea a deschis un proces de succesiune. Eu fiind minora nu am știut de acest partaj. Mama mea , a trecut-o pe mama ei, adică bunica mea tutorele nostru. Procesul sa terminat in anul 1987. In proces era specificat că trebuia să ne de-a suma de 12000 lei. In anul 2002 când s-au eliberat titlurile de proprietate mama mea sa trecut singura pe titlul de proprietate. După aceea ia vândut fratelui meu casa. Eu nu am știut nimic și nu am văzut nici-o suma de bani dupa procesul din anul 1986. Nu exista nici-o dovada a plății... Am scos de la arhivele naționale dovada că apar moștenitoare la partea tatălui meu care a decedat. Cum a putut să își elibereze titlul de proprietate daca nu a dovedit și plățile către noi. As dori să știu dacă se mai poate face ceva. Mulțumesc!