Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! Ce se poate face în situația în care la o ședință ...

Buna ziua! Ce se poate face în situația în care la o ședință de judecată, grefierul a notat diametral opus celor afirmate in sala, am înregistrarea audio , am încheierea de ședință care nu coincid. Am atacat cu apel și încheierea respectiva dar a fost respins. Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 18 Decembrie 2023
augustin florin, utilizator

Alte discuții în legătură

Copie audio inregistrare sedinte judecata cosdep cosdep Buna ziua. Va rog, vreau sa fac cerere pentru eliberarea unei copii a inregistrarii audio a sedintei publice - se elibereaza asemenea copii? care este ... (vezi toată discuția)
Intrebari despre judecata ion_anonymus ion_anonymus Buna ziua. Am cateva intrebari despre modul in care se judeca procesele. 1) Daca judecatorul scrie in sentinta ca sentinta s-a dat tinand cont si de ... (vezi toată discuția)
"greseala " grefierei carmen_rusu carmen_rusu Am un proces pe rol. Instanta a dispus in sedinta publica efectuarea unei expertize [b]extrajudiciare[/b][u] pentru o latura a expertizei care nu poate fi ... (vezi toată discuția)