avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Am susținut proba practica pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Am susținut proba practica pentru școală auto ...

Bună ziua!

Am susținut proba practica pentru școala auto în Tecuci, jud. Galați, dar nu am fost admisa.
Intre timp m-am căsătorit și am fost nevoita sa-mi schimb buletinul, numele, adresa (Suceava).
Pot sa-mi mut dosarul în jud. Suceava?
Sau este nevoie sa ma înscriu din nou la o alta școală de șoferi in noul județ?

Am văzut în alte discuții ca nu este posibil sa dai proba practica în alt oraș.
Dar eu am schimbat buletinul și datele din el.

Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 21 Decembrie 2023
F.Andreia, utilizator
Cel mai recent răspuns: F.Andreia , utilizator 12:11, 21 Decembrie 2023
Da. Trebuie sa ceretii o adeverinta de transfer si dosarul de la vechea scoala.
Mulțumesc frumos!!

Cornel Vasile a scris:

Da. Trebuie sa ceretii o adeverinta de transfer si dosarul de la vechea scoala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa dau examenul auto in alt judet? Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Am facut scoala de soferi in Timisoara si am picat de 2 ori orasu,la cea mai mica greseala,i sa parut examinatorului ca nu pun frana si a intervenit el la ... (vezi toată discuția)
E abuz sau supunere oarbã la lege_ stavi stavi Bună ziua! Eu locuiesc in jud. Neamţ. Am fost cu ginerele(de loc din jud.Vrancea), să işi schimbe actele pentru maşina +permis+transfer dosar maşina din ... (vezi toată discuția)
Transfer de la o scoala de soferi la alta scoala 2740826332154 2740826332154 daca am sustinut proba practica la examenul auto de doua ori si am fost respinsa de ambele ori pot sa ma transfer la alta soala de soferi?ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)