avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cont personal si business de facebook blocat
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cont personal si business de facebook blocat

Buna ziua, ma confrunt cu o problema, mai exact blocarea contului personal de facebook si a contului de facebook business datorita unei asocieri cu un cont de instagram care nu imi este cunoscut!
Ca si optiune mi se ofera varianta de a depune o contestare conectandu-ma la contul de instagram care nu este al meu sau sa ma adresez unei instante de judecata sau a centrului de rezolutie, insa si in cazul acestuia nu pot depune o solicitare pentru a debloca deoarece teoretic ar trebuii sa fiu logat tot pe acel cont!
Imi poate oferii cineva o indrumare care ar fi o cale pentru a recupera acest cont ?

Va multumesc si un an nou fericit!

Alte discuții în legătură

Contestatie in instanta decizie blocare cont facebook pentru ... ionix2727 ionix2727 Contestatie in instanta decizie blocare cont facebook personal si business pentru asociere cu un cont de instagram ce nu imi apartine ( al unui hacker) ... (vezi toată discuția)
Accesarea fara drept a corespondentei electronice ContSters227071 ContSters227071 Buna seara.Am o problema cu care ma confrunt in prezent privind violarea de corespondenta.Va rog daca ma poate ajuta cineva sa-mi raspunda. (vezi toată discuția)
Proprire ilegala pe indemnizatia copilului nitescu84 nitescu84 Buna seara,am si eu o problema si sper sa ma puteti ajuta.In 2012 am girat pentru un imprumut al unei cunostinte ,persoana respectiva a ramas fara lucru in ... (vezi toată discuția)