avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar Penal - ???
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar Penal - ???

Buna ziua, pe 16.11.2023 mi s-a deschis un dosar penal (din cauza ca am parcat in spatele cuiva iar coltul din dreapta al masinii iesea putin de pe trotuar si am "blocat" un tramvai, un tramvai trecuse pe langa mine, al doilea a zis ca nu poate trece) pentru ingreunarea traficului (Art.339/3, dovada fara drept de circulatie). Peste 2 saptamani dosarul s-a intors la Brigada Rutiera si i s-a atribuit unei politiste care fix in ziua aceea a intrat in concediu de maternitate. Astazi, dupa o luna, inca nu s-a atribuit altui politist si doamna de la relatii cu publicul mi-a zis ca dureaza cateva luni sa se atribuie altui politist din cauza ca este nevoie de nu stiu ce aviz de la procuror ca sa poata sa se ocupe acel politist de dosare penale??? n-am inteles exact ce mi-a zis. Oricum, ce imi recomandati sa fac? Trebuie chiar sa astept jumatate de an pentru un dosar de genul? Mi se pare ireal. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:17, 5 Ianuarie 2024
puteti sa angajati un avocat care sa faca demersuri la parchet pentru urgentare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, acum 18 zile am parcat pe o stradă lăturalnică, ... adrianw adrianw Bună ziua, acum 18 zile am parcat pe o stradă lăturalnică, jumătate de mașină era pe trotuar iar jumătate pe carosabil, când m-am întors, cam după 1 ... (vezi toată discuția)
Parcare pe linia de tramvai marius_fgr marius_fgr buna ziua,acum cateva zile mai exact Marti 7.07.2015 am parcat masina in piata iancului pe linia de tramvai unde se intoarce tramvaiul sau se duce pe strada ... (vezi toată discuția)
Accident in bucuresti cu victima. prelungirea dovezii. Mar1na Mar1na Buna ziua, Sunt din Ploiesti si am fost la Spital cu baietelul meu de 8 ani, iar cand ne intorceam spre casa, in intersectie am iesit la vizibilitate ... (vezi toată discuția)