avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Instalare repartitoare 2024
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Instalare repartitoare 2024

Buna ziua,
Sunt proprietar al unui apartament într un bloc la etajul 10, caloriferele întotdeauna sunt reci, cele de la parter sunt fierbinți, nu avem încă repartitoare, mi aș dori să pun acele repartitoare cum pot proceda? Eu pentru a mă încălzi am instalat încălzire în pardoseală pe care o plătesc separat. Caloriferele în continuare sunt reci de patru ani de când m-am mutat, nu am reușit să mă debranșez, administratorul nu a fost de acord, inițială la început când m am mutat în bloc i am spus ceea ce voiam să fac și a zis că da se poate ulterior s a răzgândit, cum aș putea să oblig să se instaleze repartitoare în blocul meu, mulțumesc.
Știu că se dau mereu legi că la sfârșitul anului se va instala repartitoare în tot Bucureștiul dar asta se întâmplă de câțiva ani și nici în momentul de față nu s a pus în aplicare peste tot.
Cel mai recent răspuns: liviucp , utilizator 21:27, 22 Ianuarie 2024
Pana reusiti sa va puneti repartitoare, chemati un instalator, sa va monteze aerisitoare pe calorifere , macar sa aveti caldura daca tot o platiti
Daca veti monta repartitoare si veti continua sa va incalziti prin pardoseala, repartitorul va contoriza acea caldura. Veti plati de 2 ori caldura din pardoseala. Renuntati la idee.
Urmati recomandarea cu aerisirea caloriferelor . E cea mai buna solutie.
. Repartitoarele de căldură umflă facturile
. Repartitoarele de căldură umflă facturile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nemontarea repartitor caldura pe calorifer baie la ultimul etaj ... cyan cyan Nemontarea repartitor caldura pe calorifer baie la ultimul etaj si parter. Cum la sfarsitul anului 2023 va expira termenul limita pentru montarea ... (vezi toată discuția)
Ultim etaj cu calorifere reci sau slab incalzite adrhc adrhc Buna ziua, locuiesc in Bucuresti, sector 5 la et.8 (ultimul). Dintotdeauna (10 ani) de cand locuiesc in actualul apartament caloriferele am observat ca se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! m-am debransat de la termoenergetica fara aviz si ... marianamara marianamara Buna ziua! M-am debransat de la Termoenergetica fara aviz si mi-am montat o centrala de apartament. N-am avut timp sa fac dosarul pentru debransare, acesta ... (vezi toată discuția)